جهت استفاده از تمامی امکانات تارنمای انجمن (ایجاد موضوع،دانلود فایل و ...) لازم است،عضویت یک ساله را خریداری فرمائید. برای این کار مبلغ 50 هزار تومان را به کارت 6221061059143315 واریز نموده،سپس نام کاربری خود را به شماره 09128921121 ارسال کنید. 01-07-1402


امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ضوابط عمومی ایجاد پایگاه اطلاعات جغرافیایی (GIS) برای کاربردهای مطالعاتی بخش کشاورزی
#1
Brick 
هر سیستم مجموعه ای است از اجزای مرتبط و هماهنگ که برای دستیابی به هدفی مشخص با یکدیگر در تعامل می باشند. یک سیستم اطلاعاتی نیز نوع خاصی از سیستم ها است که با هدف تولید اطلاعات مورد نظر، داده های خام ورودی را مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهد. سیستمهای اطلاعات جغرافیایی (یا مکانی) نیز به عنوان سیستم اطلاعاتی خاص، قادرند داده های مربوط به اشیاء و پدیده های مکان دار را مورد پردازش و تجزیه و تحلیل قرار دهند. بنا به تعریف، سیستم اطلاعات جغرافیایی مجموعه ای است سازمان یافته از سخت افزار، نرم افزار، داده، روش ها و نیروی انسانی که برای جمع آوری، ساختاردهی، ذخیره سازی، بروز رسانی، پردازش، نمایش و تجزیه و تحلیل انواع داد ههای مکانی و جغرافیایی طراحی و ایجاد شده است. امروزه این سیستمها دارای کاربردهای وسیعی در زمینه های مختلف از جمله مدیریت زیرساختارهای اجتماعی (برق، آب، گاز، راه،...)، مدیریت خدمات شهری، مدیریت منابع طبیعی، جنگلداری، کشاورزی، مدیریت بحران، طرحهای توسعه شهری و منطقه ای و بسیاری کاربردهای دیگر می باشند.
دانلود فایل
مطالعات جامع توسعه و احیای کشاورزی و منابع طبیعی (و همچنین ساماندهی دشت) از بخش های مختلفی تشکیل شده که هر یک منجر به تولید لایه های اطلاعاتی متنوع و حجیمی می شوند. استفاده از این داده ها مستلزم ذخیره سازی، سازماندهی، پردازش و کنترل آنها است که قطعاً انجام این امور با روشهای سنتی و دستی میسر نبوده و نیاز به استفاده از فناوری های نوین نظیر سیستمهای اطلاعات جغرافیایی دارد. گستردگی این مطالعات در سطح حوزه های آبخیز و دشتهای کشور و از طرف دیگر ضرورت استفاده از لایه های اطلاعاتی تولید شده توسط سایر دستگاههای کشور و یا حتی لایه های تولید شده در یک بخش از این مطالعات در بخشهای دیگر، لزوم رعایت ضوابط و استانداردهای بکارگیری سیستمهای اطلاعات جغرافیایی را محرز می نماید تا نه تنها سبب افزایش دقت و صحت مطالعات گردد، بلکه زمان و هزین ههای این مطالعات را کاهش دهد. از آنجا که مطالعات مورد نظر در مناطق مختلف کشور و توسط مشاورین متفاوت صورت می پذیرد، لذا نیاز به تدوین یک دستورالعمل و روش کار کامل و جامع دارد تا نه تنها رعایت کلیه ضوابط و استانداردهای فنی لازم را توسط مهندسان مشاور مورد تاکید قرار دهد بلکه مانع برخورد سلیقه ای آنها با این مهم شود و در نتیجه جمع بندی، یکپارچه سازی و همچنین کنترل کیفیت نتایج این مطالعات در سطح کشور به راحتی میسر گردد.
پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چرخاندن نقشه در ArcGIS فردین آژغ 0 2,730 ۰۶-۱۷-۱۳۹۹، ۱۱:۲۶ ق.ظ
آخرین ارسال: فردین آژغ
  ساخت یک هیلشید واقعگراینه‌تر فردین آژغ 0 1,604 ۰۵-۰۲-۱۳۹۸، ۱۱:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: فردین آژغ
  مجموعه ای از کالر رمپ ها فردین آژغ 0 1,319 ۰۸-۲۳-۱۳۹۷، ۰۳:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: فردین آژغ
  مجموعه ای از سیمبل های GIS فردین آژغ 0 3,881 ۰۸-۱۹-۱۳۹۷، ۰۱:۴۰ ب.ظ
آخرین ارسال: فردین آژغ
  طراحی یه نقشه استاندارد فردین آژغ 18 20,864 ۰۵-۲۱-۱۳۹۷، ۱۲:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: mohamad020
  درخواست تفکیک زمین mrneamati19 1 1,712 ۰۱-۰۷-۱۳۹۷، ۰۹:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: rawof
  طراحی نقشه parantezbaz 1 2,310 ۰۹-۱۰-۱۳۹۶، ۰۸:۵۵ ب.ظ
آخرین ارسال: saied94
  کمک جهت پایان نامه coyness 0 1,199 ۰۵-۱۸-۱۳۹۶، ۰۱:۱۷ ق.ظ
آخرین ارسال: coyness
  راهنمایی درباره مشخص کردم مکانها با جی آی اس naserzadeh 6 5,230 ۰۲-۰۴-۱۳۹۶، ۱۱:۰۱ ب.ظ
آخرین ارسال: ایلکای
  سیلاب شهری .بابلسر coyness 0 1,253 ۱۰-۲۰-۱۳۹۵، ۰۶:۵۷ ب.ظ
آخرین ارسال: coyness

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

برای عضویت در خبرنامه جی آی اس ایمیل خود را وارد نمایید:

Delivered by خبرنامه جی آی اس